Rika tillsammans-portföljen på Avanza
Sök:

Rika tillsammans-portföljen på Avanza

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mathias

ställde för sedan frågan: Rika tillsammans-portföljen på Avanza

Hej!

Om jag inte har sett fel, finns de långa börsnoterade räntefonderna, som ingår i Rika tillsammans-portföljen, tillgängliga på Avanza nu. I så fall borde portföljen gå att skapa där bortsett från guld-delen som kan vara Guld Ava eller dylikt.

Mvh

Mathias

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Titta! Det stämmer. Tack för att du uppmärksammade det.

Undrar om guldet också kommer…

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Sa inte strand det i något avsnitt. Att det skulle komma i april?

    1+
    Gravatar ikon för användaren
    Andreas

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-16 klockan 20:18 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.