Rika tillsammans portföljen
Sök:

Rika tillsammans portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av The inspector

ställde för sedan frågan: Rika tillsammans portföljen

Hej.

Först och främst tack för en bra sida.

Jag själv började mitt sparande/investerande för 15 månader sedan.  Blev pappa och kände att jag behövde ha mer än 20000:- som buffert.

Från 0 till i dag ca 130 000:- har du inspirerat mycket. Månadsspara mellan 5000 – 10000, och tänker fortsätta där omkring.  Jag är 31 år gammal. Har lagt alla mina pengar på börsen. (Förutom att jag gått in med drygt 1 000 000 i min lägenhet.) Investmentbolag och fonder ligger pengarna i på börsen. Min horisont är lång, 20-30 år, om inte längre. Jag tänker att den bästa avkastningen är på börsen och med så lång tid så känns det fel att inte lägga det allra mesta på börsen.  Och även att det fortfarande är relativt små summor. Allt efter att tiden går och värdet blir högre och högre gå mer och mer mot rika tillsammans portföljen. Eller anser du att jag borde gå redan nu mot rika tillsammans portföljen?

 

tack!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Jätte bra jobbat. Undrar bara varför ska du välja rikatillsammans portföljen när du ska inte ha pengar om 20-30 år? På så långsiktigt utan behov av börs pengar är det bästa som du kör idag 100% aktiefonder. Buffert och kort sparande på vanlig sparkonto. Lycka till.

Mvh.jacke77

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.


Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.