Rika tillsammans portföljen
Sök:

Rika tillsammans portföljen

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av The inspector

Den här artikeln publicerades 2017-10-25 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Rika tillsammans portföljen

Hej.

Först och främst tack för en bra sida.

Jag själv började mitt sparande/investerande för 15 månader sedan.  Blev pappa och kände att jag behövde ha mer än 20000:- som buffert.

Från 0 till i dag ca 130 000:- har du inspirerat mycket. Månadsspara mellan 5000 – 10000, och tänker fortsätta där omkring.  Jag är 31 år gammal. Har lagt alla mina pengar på börsen. (Förutom att jag gått in med drygt 1 000 000 i min lägenhet.) Investmentbolag och fonder ligger pengarna i på börsen. Min horisont är lång, 20-30 år, om inte längre. Jag tänker att den bästa avkastningen är på börsen och med så lång tid så känns det fel att inte lägga det allra mesta på börsen.  Och även att det fortfarande är relativt små summor. Allt efter att tiden går och värdet blir högre och högre gå mer och mer mot rika tillsammans portföljen. Eller anser du att jag borde gå redan nu mot rika tillsammans portföljen?

 

tack!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej.

Jätte bra jobbat. Undrar bara varför ska du välja rikatillsammans portföljen när du ska inte ha pengar om 20-30 år? På så långsiktigt utan behov av börs pengar är det bästa som du kör idag 100% aktiefonder. Buffert och kort sparande på vanlig sparkonto. Lycka till.

Mvh.jacke77

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-25 klockan 22:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.