Rika Tillsammans - The Drinking Game
Sök:

Rika Tillsammans – The Drinking Game

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av David Svanholm

ställde för sedan frågan: Rika Tillsammans – The Drinking Game

Jag och några vänner körde det nya dryckesspelet Fulla Tillsammans. Det går till så att man slår på valfritt avsnitt av Rika Tillsammans-podden och tar en klunk varje gång Janne säger ”liksom”. Jag har aldrig blivit så berusad.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hehe inget jag tänkt på faktiskt… till nästa gång får ni köra en bingobricka liknande denna:

 

Bingo med Investerarens podcast

 

😃

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-26 klockan 15:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.