Rika Tillsammans Vs Nybörjarportföljen Avanza Vs Lysa
Sök:

Rika Tillsammans Vs Nybörjarportföljen Avanza Vs Lysa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av F

ställde för sedan frågan: Rika Tillsammans Vs Nybörjarportföljen Avanza Vs Lysa

Hej med titeln så kanske dom flesta förstod att jag frågar om del vilka summor blir det relevant att gå från Nybörjarportföljen till Rika Tillsammans P.

Och hur tycker ni man borde förhålla sig till att spara  60/40 i lysa eller Avanza, är avgifterna försummbara med tiden att göra research på ombalansering och byte av Fonder?

beloppen handlar om ca 200 000 kr

 

Mvh F

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-06-18 klockan 18:44 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.