Rikatillsammans-portföljen i PPM
Sök:

Rikatillsammans-portföljen i PPM

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av U

ställde för sedan frågan: Rikatillsammans-portföljen i PPM

Rikatillsammans-portföljen stämmer bra med min risknivå. Hur väljer man motsvarande fördelning i PPM? Jag hittar bara 6 av Rikatillsammans-portföljens 20 delar (enligt podd 105) på PPM:s hemsida, dock ingen alls i 4:e gruppen (guld och realräntor)

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det går tyvärr inte att sätta ihop den där. Tyvärr.

Det som jag skulle rekommendera i PPM är AP7 SÅFA. Det är en av de absolut bästa fonderna som finns.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-29 klockan 18:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.