SAF-LO var varför
Sök:

SAF-LO var varför

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Trött på avgifter

ställde för sedan frågan: SAF-LO var varför

Hej jag vill veta var man bör ha sin SAF-lo pension? Gjorde även ett pensionsflytt test hos nordnet hade pension på många ställen men inget som gick att flytta. Är det kört eller kan man flytta till nån storbank och isf var är det billigast?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

SAF-LO tror jag passar bäst hos t.ex AMF, bra fonder och utbud samt är billiga.
Jag kör själv hos AMF och är väldigt nöjd!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag har min SAF-LO hos länsförsäkringar fondförsäkring. Deras utbud av fonder passar mig bäst och avgifterna är låga. Gå in på https://www.konsumenternas.se/pension/pensionens-olika-delar/pensionsguiden/tjanstepension/om-kollektivavtalade-tjanstepensioner/jamfor-kollektivavtalade-tjanstepensioner/jamfor-saf-lo-valbara-bolag-efter-den-1-januari-2014 och jämför. Kolla även in valcentralen fora.se för att se exakt vilket utbud och avgifter de olika bolagen har.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-05 klockan 12:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.