Säga nej till onödiga spenderaraktiviteter?
Sök:

Säga nej till onödiga spenderaraktiviteter?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av PP

Den här artikeln publicerades 2017-06-11 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Säga nej till onödiga spenderaraktiviteter?

Jag upplever att mina vänner och bekanta alltid vill spendera pengar när vi ska hitta på något. Själv vill jag ha en sparkvot på 50-75%, och det känns svårt att alltid behöva vara den som säger nej till saker eller föreslår alternativ. Jag har tänkt länge på det, och formulerat min fråga ännu tydligare i ett blogginlägg på en blogg jag precis startade för att diskutera den typen av frågor. Läs gärna texten och svara, här eller på bloggen.

https://privatapengar.wordpress.com/2017/06/09/hur-sager-man-nej/

PP

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-06-11 klockan 19:04 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.