Säkerhet
Sök:

Säkerhet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Göran

ställde för sedan frågan: Säkerhet

Hej! Tack för en trevlig och informativ blogg! Bloggen ger värdefulla tips på hur en småsparare kan bli ”rik”, men ett tema som jag önskar kunde tas upp är hur man kan skydda sig växande förmögenhet i händelse av bedrägerier, kontokortsstölder, ID-kapningar osv.

Frågor som jag skulle vilja att bloggen tar upp är t.ex.

  • Vilka säkerhetslösningar skall man som privatperson tänka på enligt bloggen?
  • Skall man sprida ut sin förmögenhet på olika banker?
  • Skall alla tillgångar vara elektroniskt? Kanske skulle man ha ett klassiskt bankfack med en bunt kontanter, guld, värdepapper etc.?
  • Vilka kortlösningar skall man tänka på och andra säkerhetstjänster osv.

Skulle vara roligt om bloggen tar upp detta tema. Man vill ju inte att ens växande förmögenhet skall bli alltför exponerad. Ekonomisk trygghet är också bestående av en känsla av säkerhet i klassiskt bemärkelse

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Spännande frågor – vi tar upp dem i ett avsnitt vid tillfälle! Har lagt till dem i vår planeringslåda.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-05-27 klockan 09:17 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.