Säkert ställe att få ränta på ränta?
Sök:

Säkert ställe att få ränta på ränta?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Teddy

Den här artikeln publicerades 2017-06-11 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Säkert ställe att få ränta på ränta?

Hej, är ny här, söker någonstans att investera 1000:- i månaden med ränta på ränta effekten i 25år. Det viktiga är att det är säkert. Är nybörjarportföljen det bästa alternativet?

 

Med vänliga hälsningar,

Edgar

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

På 25-års sikt rekommenderas Globala barnportföljen. Dock är det risk, det är det alltid med investeringar. Dock så äter inflationen upp 2% av ens kapital om man inte investerar dem heller, så det är också en faktor.

Barnportföljen kan du läsa om här

Globala barnportföljen | Spara pengar långsiktigt i indexfonder

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-06-11 klockan 01:11 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.