Sälja allt på en gång eller lite då och då?
Sök:

Sälja allt på en gång eller lite då och då?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anette

ställde för sedan frågan: Sälja allt på en gång eller lite då och då?

Har några dyra fonder sedan många år tillbaka som jag nu har bestämt mig för att sälja. Ska jag sälja av rubbet på en gång eller dela upp på flera månader? Det handlar om flera hundratusen kronor.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det beror på vad du vill maximera. Argumenten för/emot är likadana som att köpa:

Investera allt på en gång eller sprida ut det över tid?

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-18 klockan 13:29 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.