Sälja av fonder som har höga avgifter och investera i bättre fonder?
Sök:

Sälja av fonder som har höga avgifter och investera i bättre fonder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Paulina

ställde för sedan frågan: Sälja av fonder som har höga avgifter och investera i bättre fonder?

Hej!

Jag går igenom mina fonder varje år och ser över mitt månadssparande. I samband med detta hittar jag ibland nya och bättre fonder i vilka jag börjar månadsspara. Allt eftersom har jag börjat lägga större vikt vid höga fondavgifter och försökt att undvika fonder med dessa. Men min fråga är – tycker ni att man ska sälja av fonder med höga avgifter som inte har presterat och investera pengarna i fonder med lägre avgifter och bättre avkastning (historisk såklart) eller ska man låta det vara?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Sälj såklart.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Paulina!

Om dom är dyrare och presterar sämre så tycker jag absolut du ska sälja och investera i din nuvarande bättre portfölj som du månadssparar i!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-17 klockan 12:37 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.