Sälja fonder – något speciellt att tänka på?
Sök:

Sälja fonder – något speciellt att tänka på?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sandra

ställde för sedan frågan: Sälja fonder – något speciellt att tänka på?

Hej! Ska sälja av lite fonder. Något speciellt att tänka på? Är det mer lönsamt att sälja av en hel fond åt gången t.ex? Det är ett ISK konto. Tacksam för hjälp, Med vänlig hälsning, /Sandra

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

det är mest lönsamt att sälja fonden när andelarna är värda som mest.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Eftersom du har dem i ett ISK så är det inget särskilt att tänka på.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Det enda som jag kan komma på är att se till att portföljen är balanserad och har lämplig risknivå också efter uttaget.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Tale

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-19 klockan 16:25 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.