sälja guld i USA
Sök:

sälja guld i USA

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Mikael

Den här artikeln publicerades 2017-06-13 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: sälja guld i USA

Hej

Jag har en vän som äger en hel del guld. Personen är amerikansk medborgare. Behöver personen ett säljcertifikat för att sälja guldet i USA och om så är fallet vad kostar ett certifikat.

Goldgetter

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Hittade inget rakt svar men hoppas detta inlägg kan hjälpa din vän. Annars är det kanske bäst att kontakta någon som är juridiskt kunnig gällande USA:s regler, vågar inte uttala mig där.
https://abcnews.go.com/Business/selling-gold-scams-beware-tips/story?id=14309128

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-06-13 klockan 16:04 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.