Sälja Lysa
Sök:

Sälja Lysa

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Martin

ställde för sedan frågan: Sälja Lysa

Hej,

Ska sälja en del av fonderna på lysa och göra en egen portfölj. Jag vill således utnyttja den senaste tidens uppgång och sälja. Den senaste tidens uppgång verkar inte ha kommit in på mitt lysa konto, om jag säljer idag kommer  uppgången som ”släpar” gå förlorad eller kommer jag få in den i och med att det tar någon dag att sälja?

Hoppas någon förstår min fråga.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Låt säga att du säljer av lysa på måndagen den 15 december innan kl 16. Då kommer du att få den dagens uppgång på tisdag den 16 december. Lysa släpar 1 dag efter.

Börsen har gått upp men dollarn har rasat i värde så det har nog jämnar ut sig därför du inte fått någon uppgång senaste tiden.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-16 klockan 09:38 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.