Sälja smycken i guld.
Sök:

Sälja smycken i guld.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av William

ställde för sedan frågan: Sälja smycken i guld.

Hej,
Vart eller till vilka är det lämpligast att vända sig om man ska sälja smycken i guld?

Seriösa företag som samtidigt betalar bra.
Har ni några förslag?

Med vänlig hälsning, William

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej William!

Jag skulle säga någon pantbank eller en ”konsthandel” eller liknande som köper guld, litar inte på Guldbrev och liknande att dom gör bra värderingar och stora kedjor som Guldfynd betalar dåligt har jag erfarenhet av.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Tack!

    0
    Gravatar ikon för användaren
    William

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-10-13 klockan 17:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.