Sälja usa fonder??
Sök:

Sälja usa fonder??

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Janne P.

ställde för sedan frågan: Sälja usa fonder??

Hej

Är nog en av de lataste investerare.
Följt sporadiskt \”rika tillsammans\” och har mina pengar investerade hos Avanza.

Till min glädje kan jag konstatera att mina USA fonder har gått upp med en vinst på ca 30.000 kr. Frågetecknet är.. Ska jag sälja eller behålla.. Har inga räntefonder.. Jag vet att denna fråga dyker upp jämt och ingen har facit i sin hand.. men ändock.. en rekommendation… Har iofs inget behov av pengarna inom överskådlig framtid.

Tacksam för svar…

HälsarJanne

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hur länge är ”överskådlig framtid”? Vi rekommenderar för övrigt globalfonder för bredare exponering.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Amen på det. :-)

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Jan Bolmeson

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-02-15 klockan 12:45 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.