sålt bolag
Sök:

sålt bolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Håkan

ställde för sedan frågan: sålt bolag

Har sålt ett bolag och ska lägga bolaget i träda, har varit till olika banker och försäkringsbolag men jag tycker att dom inte ens frågar hur jag har det privat och hur jag tänkt mig framtiden, dom verkar ha en standard lösning och vill förvalta pengarna och tjäna pengar, men det känns som dom tänker mer på sig än mig. Det är ca sju miljoner så jag tycker att dom borde hantera det seriöst. Vilka rekommenderar du att jag  ska kontakta.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Banker på mindre orter har svårt att specialistkompetens. Orterna behöver inte ens vara mindre, det räcker med att du kommer några mil utanför Stockholm, Göteborg och Malmö så finns problemet. Börja med att tala om för din företagsrådgivare på din bank att du inte är nöjd med den behandling som du har fått. Med sju miljoner i potten så skall det inte vara så svårt för banken att skaka fram en kompetens från närmaste huvudkontor.

Befinner du dig i någon av städerna ovan så har jag tyvärr inget bra svar. Då får du fortsätta att leta.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Tack för ditt svar !

  Jag behöver någon som kan både företags och privata sidan.
  Är intresserad av förslag på tänkbara personer eller företag.

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Håkan
 2. Vit pil

  Hej Håkan,

  Jag kan hjälpa dig med vad du söker om du inte redan fått hjälp med en lösning dvs.

  Mvh/ Alexander

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Alexander
 3. Vit pil

  Hej Håkan,

  Jag kan hjälpa dig med vad du söker om du inte redan fått hjälp dvs.

  Mvh/Alexander

  0
  Gravatar ikon för användaren
  Alexander

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-12-07 klockan 13:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.