Samla bonus under 18?
Sök:

Samla bonus under 18?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Anna

ställde för sedan frågan: Samla bonus under 18?

Sonen som är under 18 år shoppar en hel del med eget electronkort från Skandia. Men han missar ju all bonus som en kan få hos Shell, Rebilla, Ica, Hemköp etc. Finns det något sätt att samla bonus även på hand inköp? Annat kort? Koppla på något sätt? Har kontaktat Ica o Coop men det verkar krångligt och/eller som att det inte går att koppla hans electron till mitt konto.

Någon som vet?

 

Hälsningar Anna

Det finns 1 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Det snusförnuftiga svaret är väl att du gör sonen en tjänst genom att i unga dar lära honom dra ner på konsumtionen istället för att lära honom jaga konsumtionsbonus. Det är en grund han kommer ha nytta av resten av livet.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Med det ämnet kan du starta en egen tråd om för det hör ju inte alls hemma här.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Anna

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-08-25 klockan 19:16 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.