Samma bank privat och för företag?
Sök:

Samma bank privat och för företag?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Bartek

ställde för sedan frågan: Samma bank privat och för företag?

Ska i sommar omvandla enskilda firman till aktiebolag. Frågan är, ska man ha samma bank till bolaget som privat eller ska man hålla de separerade?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

I normalfallet finns i inga  fördelar med skilda banker, det blir bara jobbigt.

I undantagsfall kan ibland vara bra. Har bolaget extremt mycket valutaaffärer, remburser och terminer och du är kund i exempevis L F Bank, då kan en storbank vara ett bätte alternativ.

Normala utlandsbetalingar klarar dock mindre banker av.

 

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-04-25 klockan 07:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.