Sänka global % å mer Småbolag
Sök:

Sänka global % å mer Småbolag

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Alexander

ställde för sedan frågan: Sänka global % å mer Småbolag

Ska jag ta bort nåra %nu på avanza global. Är den i te går så bra å lägga lite mer i Småbolag istället? 

Min ser ut så här

Avanza global 50%

Tin ny tenik 20%

Seb Sverige indexfond  10%

Avanza world tech by ti 10%

Avanza emerging market 10%

Ska jag ta  nåra % från avanza global å lägga det i Småbolag?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Nästan lika som mig så du är inte ensam om det  blir fel! Kör som det är!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej. Menar du att du ska ta in en småbolagsfond eller spara mer i Tin ny teknik? Då tin fonden de facto är en nordisk småbolagsfond.

Men ja det är en god idé att öka sparandet i småbolag då det har historiskt överavkastat storbolagsindex. Se upp för höga avgifter i vissa småbolagsfonder dock.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Tänkte ta 10-20% av avanza global å sätta i Småbolag Amf elr plus ha bra avgifter men enter Småbolag ha gott bra men den ha högre avgifte

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-26 klockan 09:33 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.