SAS nyemission
Sök:

SAS nyemission

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Viktor

ställde för sedan frågan: SAS nyemission

Hej.

Jag har aktier i SAS sedan tidigare, så jag har rätt till teckningsrätterna. Om jag säljer av mina aktier idag, kommer jag då fortfarande ha tillgång till teckningsrätterna eller försvinner dem.

Är lite osäker för jag hittar inte riktigt något svar på frågan, vill inte göra ngt dumt.

Tack på förhand.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Viktor!

Eftersom X-dagen har varit för att få ta del av teckningsrätterna så kan du lugnt sälja aktierna i SAS och få rätterna när dom väl delas ut. Så länge du ägde aktierna innan X-dagen.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-30 klockan 14:49 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.