SAVR
Sök:

SAVR

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Vi Luong Truong

ställde för sedan frågan: SAVR

Hej,

 

Vad tycker ni om SAVR (fondavgift upp till 50% rabatt)?

Med vänlig hälsning

Vi

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

SAVR är jättebra när man handlar dyra aktivt förvaltade fonder i svenska kronor.

Ingen direkt fördel när man handlar billiga indexfonder.

Mindre bra om man handlar i annan valuta än SEK pga. att valutaväxlingsavgiften är jättehög, 1% – flera gånger högre än på t.ex. Avanza och Nordnet. För att det skulle löna sig med utländska fonder på SAVR ska man inte röra på dem under flera år, annars äter valutaväxlingsavgifter upp de låga fondavgifterna.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-19 klockan 13:22 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.