Scam?
Sök:

Scam?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik

ställde för sedan frågan: Scam?

Hej

Vad vet man om Bitcoin Code och Bitcoin Trader? De utlovar osannolik hög träffsäkerhet och avkastning. Jag undrar om de jobbar med ett s k Ponzieupplägg? Nån som vet nåt om dem?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Fredrik!

Aldrig använt så har ingen fakta bakom det jag säger, däremot kommer det upp lite skumma saker när man googlar på tjänsterna.
Vissa anser att det fungerar och vissa säger att det är en ren bluff.

Något jag tycker man alltid ska tänka på är att om något låter för bra för att vara sant så är det också oftast det.

Att lägga pengar i någon persons händer som man inte känner eller har bevisad modell samt statistik på att det fungerar skulle iaf jag aldrig göra. Det kanske dom har men har inte hittat något iaf.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Bitcoin Code är 100% bluff, rakt igenom. Det är inget Ponzie, d.v.s. upplägg enligt kedjebrevsprincipen, för ingen får någonsin tillbaka på insatta pengar. All information om tillväxt och utbetalning, samt alla omdömen från kunder, är påhittat och skrivet av bluffmakarna själva. De har även satt upp fejkade sidor som påstås recensera investeringen, och de sidorna länkar till varandra så att de ska hamna överst när någon Googlar ”Bitcoin Code”.

Fredrik Strage utnyttjas i bitcoinbedrägeri: “Deppigt om kampanjen växte för att mina följare delar den”

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Finns det överhuvudtaget någon Bitcoin-robot som fungerar?

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Anette

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det är bara bluff rakt igenom. Tyvärr föll jag för det och var inne med 500 000 SEK när de stängde kontot och sa att jag gjort stora förluster. Jag var under flötet en lång tid till jag fick kontakt med Bedrägeristopp.com. Med deras hjälp har jag fått tillbaka cirka hälften nu, hoppas på mer.

/Pk

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-06-11 klockan 13:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.