Se en fonds totala innehav.
Sök:

Se en fonds totala innehav.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Felix

Den här artikeln publicerades 2017-10-19 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: Se en fonds totala innehav.

Hej,

Jag undrar om det finns ett enkelt sätt för en att se en fonds totala innehav?
Ifall jag ex. vill se ”Spiltan Globalfond Investmentbolag” innehav så publicerar de själva sina 10 största innehaven löpande och innehavens storlek men ifall jag är intresserad av att se resterande innehav har jag då möjlighet att göra det?

Tack på förhand,

Felix

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Tidigare redovisades dessa uppgifter hos Finansinspektionen, men något verkar ha ändrats tidigare i år. Sedan 2017-02-17 står det ”FI har upphört att publicera Fondinnehav.” på http://www.fi.se/sv/vara-register/fondinnehav/

Bästa sättet är antagligen att höra av sig till Spiltan och fråga. Sist jag fråga dem något (om en annan fond) svarade de snabbt.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-10-19 klockan 17:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.