SEB Kapitalförsäkring
Sök:

SEB Kapitalförsäkring

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Helena

ställde för sedan frågan: SEB Kapitalförsäkring

För ett par år sedan träffade jag en fondrådgivare som rådde mig att månadspara 1500:- i SEB Kapitalförsäkring traditinell. Är detta ett bra sparande att fortsätta med anser ni? Jag funderar på att avsluta detta månadssparande och istället skapa en fondportfölj. Behöver lite råd kring detta innan.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej

SEB kapitalförsäkring trad som jag förstår det innebär att banken förvaltar pengarna åt dig. Detta är en bra lösning för banken eftersom de ofta tar bra betalt för det (0,95% per år + fast avgift i detta fall). Är man inte själv intresserad av att välja och köpa fonder så kan en fondrobot vara ett bättre val. Se Lysa. Väljer du att handla fonder själv så är investeringssparkonto att föredra på grund av den fördelaktiga beskattningen. Lycka till!

En genomgång av fondroboten LYSA

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-09-28 klockan 10:28 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.