Semesterbostad i Turkiet
Sök:

Semesterbostad i Turkiet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Lars

ställde för sedan frågan: Semesterbostad i Turkiet

Jag börjar närma mig pensionen, är 56 år gammal. Har sålt av fonder så att jag har ett litet kapital. Jag har tittat på och funderat på att köpa en semesterbostad i Turkiet. Detta i avsikt att efter pensionering tillbringa mycket tid i värmen. Fram till dess kan det bara bli någon eller några veckor per år. Möjlighet till uthyrning finns övrig tid. Bostadspriserna är vad jag kan se överlag väldigt låga i Turkiet. Alternativet är att återigen placera pengarna i fonder eller andra värdepapper. Som jag ser det finns det dessutom en bra chans till värdeökning vid en investering i en semesterbostad. Är detta en väldigt riskabel tankegång? Eller är investering i traditionella värdepapper att rekommendera?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Lars,

värdeökning ska man nog inte räkna med då priserna på hus o bostäder gått upp sedan 2009.

Du ska ju bo där, så njut av bostaden.

En sak som som är jätteviktigt- köp en färdigbyggd bostad. inte något som är på papper o ska byggas.

se också till att använda en mäklare.

lycka till

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-02-09 klockan 16:20 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.