Site för analys av historisk utveckling av olika portföljsammansättningar? Typ Morningstar?
Sök:

Site för analys av historisk utveckling av olika portföljsammansättningar? Typ Morningstar?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av seglaren

ställde för sedan frågan: Site för analys av historisk utveckling av olika portföljsammansättningar? Typ Morningstar?

Någon som känner till någon site (typ morningstar?) där man kan sätta ihop en portfölj och analysera hur den skulle ha klarat sig om man hade haft den mellan vissa tidpunkter – helt enkelt en tjänst där man kan simulera olika portfölj-sammansättningar över ex tidsperioden 2007 till idag? Jag upplever inte att denna funktion finns i morningstar, dvs att jag kan säga att jag vill se vilken värdeutveckling min portfölj skulle ha haft om jag hade köpt den år 2007 och haft den fram tills idag, eller har jag fel? Finns funktionen? Eller finns det någon annan site?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

De flesta av oss här på bloggen använder PortfolioVizualiser.

Have fun!

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-24 klockan 21:57 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.