Ska jag byta PPM
Sök:

Ska jag byta PPM

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johan

ställde för sedan frågan: Ska jag byta PPM

Hejsan
Nu när det är så skakigt på börsen.

Är det läge att byta fonder då?

Funderar på 50% ap7 såfa och 50% ap7 ränta,

eller kanske enbart någon av dom,

mitt fondval har gått sämre än ap7 såfa.

 

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Johan!

Själv skulle jag säga att det bästa valet är AP7 Såfa för alla inom PPM, en fond som själv balanserar ditt kapital när du blir äldre och kör med hävstång för att maximera i uppgångarna. Ser ingen anledning att frångå den fonden.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-16 klockan 22:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.