Ska jag sälja mina gamla fonder?
Sök:

Ska jag sälja mina gamla fonder?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av sara

ställde för sedan frågan: Ska jag sälja mina gamla fonder?

HejJag har nyss kommit igång med sparande och har nu placerat ca 17\’ i Lysa. Jag har 2 fonder som mina föräldrar startat när jag var mindre. Jag tror jag gör bäst i att sälja av och placera i lysa dom också men skulle vilja ha hjälp innan jag gör det:

Handelsbanken Sverige Tema 70 000:-
Fond hos SEB 7-10 000:-

Är det något att behålla? Eller ska jag sälja?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Sälj och sätt in. Du kan sälja en del i taget om det är bekvämare också. Kolla in fyra hinkar principen. https://rikatillsammans.se/fyra-hinkar-strategin/

 

Mvh

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-05 klockan 21:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.