Ska jag välja fondrobot?
Sök:

Ska jag välja fondrobot?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Marie-Louise Hurnasti

ställde för sedan frågan: Ska jag välja fondrobot?

Jag är 64 år och har sparat i 13 olika fonder i Avanza. Jag har senaste året fördelat 3900 kr i fonderna.Tills nu har jag lagt in 191000. Jag ska försöka spara i 2 år till. Vill ha hjälp med om jag fortsätter med fonderna i Avanza eller ska jag börja spara med en fondrobot.

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Jag skulle ha säkrat pengarna genom att sälja de mest framgångsrika fonderna motsvarande 80 % av ditt kapital och sätta in pengarna på ett bankkonto.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-12 klockan 14:24 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.