Skillnad depåförsäkring och fondförsäkring
Sök:

Skillnad depåförsäkring och fondförsäkring

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Johanna Werneman

ställde för sedan frågan: Skillnad depåförsäkring och fondförsäkring

Hej!

 

Jag har precis öppnat en kapitalförsäkring hos Avanza då jag vill lägga upp ett barnsparande.

Kapitalförsäkringen fick automatiskt förvaltningsform depåförsäkring. Det finns depåförsäkring och fondförsäkring som alternativ. Vad är skillnaden och hur ska jag tänka gällare de två olika formerna?

 

Tack på förhand,

Johanna Werneman

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Här kan du läsa skillnaden mellan depåförsäkring och fondförsäkring:
https://www4.skatteverket.se/rattsligvagledning/edition/2014.6/2894.html

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-08-07 klockan 08:59 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.