Skillnad mellan Avanza Emerging markets och Swedbank robur acces asien?
Sök:

Skillnad mellan Avanza Emerging markets och Swedbank robur acces asien?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Linus

ställde för sedan frågan: Skillnad mellan Avanza Emerging markets och Swedbank robur acces asien?

Hej,

Vad gör det för skillnad för portföljen att välja på:
1. bara välja Avanza Emerging markets och

2. kombinera med Swedbank robur acces asien?

Mvh,

Linus

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Avanza Emerging Markets har 20% i tillväxtländer utanför Asien, till exempel Sydamerika, Afrika och Östeuropa. Förutom det så är det i stort sett samma fond.

Jag hade inte kombinerat. Mer av samma blir inte bättre.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-07-08 klockan 09:31 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.