Skistar
Sök:

Skistar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Henmar

ställde för sedan frågan: Skistar

Jag sitter och fingrar på att köpa Skistar men är lite nyfiken på era åsikter. Någon som har bra insyn i den aktien? På pluskontot tänker jag att det snart är helt rätt säsong för aktien, nya flyglinjer och att kronan just nu är låg så att många semestrar i Sverige. Vad tänker ni om aktien?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Du är sen på bollen!

Att det byggs en flygplats i Sälen har varit känt i åratal, likaså den svenska kronans kräftgång. Alla fondförvaltare har känt till detta hur länge som helst, så detta är redan inprisat.

Ett köp kan ändå vara bra. Skistar kan ju slå förväntningarna, och då går kursen upp. Likaså kan kursen gå upp då vi närmar oss vintern. Många vill komma åt aktieägarrabatten och få  prisreduktion på boende och liftkort. Då behöver någon i familjen äga 200 Skistaraktier.

Själv äger jag 200 aktier av detta skäl.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-09-18 klockan 16:07 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.