Skog eller fastighet
Sök:

Skog eller fastighet

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av A

ställde för sedan frågan: Skog eller fastighet

Hej, Jag går och funderar på vad som skulle vara mest lukrativt, att köpa skog eller fastigheter. Någon som har något att säga om det?Tack

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

En lika svår fråga som Vad är bäst, äpplen eller päron? Allt beror på vad du har för preferenser.

Har du en mindre hyresfastighet så skall du  helst vara så händig att du kan byta en packning på en läckande kran själv, veta när det är dags att måla om, etc.

Har du en skogsfastighet skall du veta när det är dags att gallra skogen och när det är dags att slutavverka. Har du slutavverkat bör du helst kunna sköta återplanteringen själv.

Din kunskaper bör alltså styra val av investering.

 

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-04 klockan 08:26 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.