Skuld växer hos kf
Sök:

Skuld växer hos kf

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kristina Strålman

ställde för sedan frågan: Skuld växer hos kf

HejLäste att man kan deklarera i fem år bakåt Ang ränta man betalt till inkasso då skulden är hos KF… Hur gör jag? Skulden växer bara. Kan endast betala 1450kr har 60.000 i skuld är 62 år och har sjukersättning kommer aldrig få högre inkomst. Har inget o sälja..Ska jag dö skuldsatt?Mvh

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Kristina!

Jag tycker att du ringer upp Kronofogden och prata med dom, det är inga bovar som sitter där, dom hjälper gärna till för att det ska fungera för båda parterna!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-10-24 klockan 12:30 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.