Sluta jobba vid 51
Sök:

Sluta jobba vid 51

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Ahmad

ställde för sedan frågan: Sluta jobba vid 51

Hej

Jag undrar var kan jag hitta RikaTillsammans-portföljen för att investera mina pengar i? Kan man bara öppna ett konto hos Nordnet och där bara köpa den protföljen rakt av eller måste man plocka det själv?

 

Finns det något löpande avgift man måste betala?

Tack på förhand för hjälpen.

/A

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Ahmad!

Du måste själv öppna ett konto på t.ex Avanza eller Nordnet och sedan köpa fond-/ETF-andelarna själv i ett ISK eller en KF.

En avgift i form av schablonskatt på kontot kommer finnas om du väljer ISK eller KF, för år 2020 är skatten på 0.375% av kapitalet.

Här har du ett avsnitt om hur du kommer igång om du vill ha lite mer hjälp!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-09-29 klockan 10:09 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.