Småspararguiden för tjänstepensionsrådgivning
Sök:

Småspararguiden för tjänstepensionsrådgivning

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Victor Nilsson

ställde för sedan frågan: Småspararguiden för tjänstepensionsrådgivning

Hej, ställde en fråga förra veckan ang. tjänstepension och fick bra med tips. Tänker använda mig av småspararguidens rådgivare för att få ordning på denna. Tanken slog mig också om man skulle be dom också syna min ekonomi och fördelning av aktie/räntefonder utefter min livssituation.

Är dom bra på även detta?

 

Supertack

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Svarar Ja på din fråga. Småspararguiden är bra. Dom är oberoende och dom krånglar inte till det. Enkla och handfasta råd som gör skillnad.

Och för tydlighetens skull – jag har inga kopplingar till Småspararguiden!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Jag kan varmt rekommendera Småspararguiden har använt dom själv ett par gånger för att få en second opinion på min egna investeringsstrategi. Dom är kunniga och jag har ett stort förtrodde för dom.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-11-05 klockan 13:14 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.