Snabbare avbetalning av krediter och skulder
Sök:

Snabbare avbetalning av krediter och skulder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Pär Rönnkvist

ställde för sedan frågan: Snabbare avbetalning av krediter och skulder

Hej!

Jag läste en artikel från USA tidigare som berörde hur man snabbast betalar av sina ev. krediter och skulder. Knepet var att man hittade ett kreditkort som under en viss period hade 0% ränta på innestående skuld. Man kunde således föra över en skuld till kortet och betala av den i mycket snabbare takt då det inte togs ut någon ränta på skulden under startup-tiden (mellan 1 – 2 år i vissa fall). En sökning gav att det fanns ett flertal alternativ till sådana kort i USA. Jag har dock inte kunnat hitta något motsvarande i Sverige. Tänkte därför höra om någon annan hört om ett liknande alternativ i Sverige?

Mvh

/Pär

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

Det är en del skillnader mellan Sverige och USA men artikel om kreditkort finns här:

Spara och tjäna pengar med de bästa kreditkorten 2017

Hälsningar
Elin

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Har aldrig hört talas om att kreditkortsbolag i Sverige skulle ge dig den möjligheten. Men precis som du beskriver är det vardagsmat i USA.

sitter man i klistret är nog det bästa att ringa kreditkortföretaget och försöka göra upp en plan.

 

/Fredrik

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

  1. Vit pil

    Det heter balance transfer på engelska, men jag är nyfiken på vad det heter på svenska, om det ens finns.

    0
    Gravatar ikon för användaren
    Lena

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-17 klockan 09:36 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.