Söker efter medsökare till en skuldsanering.
Sök:

Söker efter medsökare till en skuldsanering.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av B. J.

ställde för sedan frågan: Söker efter medsökare till en skuldsanering.

Hej, Jag är en person som söker hjälp. Det är så att jag söker efter någon som kan tänka sig stå som en medsökare till mig. Jag saknar medsökare och behöver någon med mig. Frågan är vart kan jag vända mig till om jag vill kunna fråga folk som kan tänka sig stå som medsökare med mig.

Som sagt så blir det bara jag söm kommer att betala. Ingen av er kommer att göra det. Jag behöver bara bli beviljad till skuldsanering. Och jag kommer aldrig att missa en enda skuldsanering. Kan ni tänka er höra av er på [epost borttagen av admin] så kan vi diskutera planen.

Det finns 4 svar till denna fråga

Best Answer

svarade på frågan för sedan

Detta är inte en bra idé. Jag rekommenderar att ingen mejlar de adresser som postas i den här tråden. Och gå absolut inte in som medlåntagare till någon! Den som startade tråden får möjlighet att dumpa över alla sina skulder på dig. Riktigt dålig idé.

Hoppas att de som driver sidan tar bort den här tråden snabbt. Återigen: mejla inte till någon av de adresser som postas i tråden.

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Dumma människa. Hoppas det händer dig något så du också sitter i skiten så du frågar folk om hjälp. Dålig karma. Du ska lida som denna person har gjort. Har sett detta. Glömmer inte inlägget.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Heder
 2. Vit pil

  Emil Vikström. Jag gillar inte din kommentar. Den dagen du hamnar i samma läge som denna typ som frågade hjälp. Så ska du komma ihåg att det var någon som frågade hjälp. Även om det inte behöver vara du som står med folk. Bli bankrutt. Rigg om hjälp. Gud vet.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Nejl Åshammar

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Glömde och säga att det är till en skuldsanering.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det går inte att ha en medsökande I en skuldsanering, så det föreligger nog ett missförstånd här. Meningen med en skuldsannering är att sanera skuld för en enskilld individ. Går ej att blanda in nån annan I det.

Medsökande har man på lån. Är det ett ihopbakslån du menar?

 

Eventuella kommentarer till ovanstående svar

Om du har en kommentar till det ovanstående svaret, skriv den gärna här nedan.

 1. Vit pil

  Jo då. Det här dom. På nystartfinnans har dom det. Om ekonomin inte räcker så ger dom chansen till att alla ska få ha en medsökare vid sidan av. Sen så är det upp till den ansvarige som har ansökt skuldsanering. Att sköta detta.

  2+
  Gravatar ikon för användaren
  B. J.
 2. Vit pil

  Håller med typen här. Har hört rykterna och banken själv. Symd grabben. Jag har inget jobb. Annars hade jag gjort det gärna.

  1+
  Gravatar ikon för användaren
  Börje Mollen

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Så här är det:

Skuldsanering via Kronofogden kan endast ske personligen. Någon medsökande i sådana fall kan det aldrig bli tal om.

Vad frågeställaren troligen menar är en ”privat” skuldsanering. Det vill säga man slår ihop diverse dåliga lån till ett enda med en anständig ränta.

Uppenbarligen har finansföretaget nekat krediten eftersom man inte anser att frågeställaren är kredtvärdig. Man vill därför ha en medlåntagare. Medlåntagare tar då en jätterisk. Betalar inte frågeställaren åker medlåntagaren på att betala lånet.

Enligt vad jag ser på nätet ligger Nystart Finans räntor mellan 10 och 29 procent! Frågan är alltså om en sådan lösning skulle ge särskilt mycket. Risken är att man hamnar ur askan i elden.

Det bästa rådet måste vara att kontakta Kommunens konsumentrådgivare. Kanske finns möjligheten till en riktig skuldsanering via Kronofogden.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-26 klockan 05:54 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.