sökverktyg för att hitta Foxconn Technology i fond
Sök:

sökverktyg för att hitta Foxconn Technology i fond

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Jens

ställde för sedan frågan: sökverktyg för att hitta Foxconn Technology i fond

Någon som vet ifall det finns någon fond som innehåller foxconn ?

Undrar ifall någon vet om det finns någon söktjänst där man kan söka på en enskild aktie för att få reda på ifall den finns med i någon fond ?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Oj, vilken bra fråga. Nej, mig veterligen så finns det inte. Om du vill köpa den enskilda aktien så kan du ju kolla med mäklarbordet på Avanza eller Nordnet om de kan hjälpa dig med det. Alternativt skulle jag leta efter någon ETF som skulle kunna innehålla det. Man kan oftast från fram en lista med alla innehav som en fond har, men det är ofta i deras årsrapporter.

Morningstar är annars ett ställe man skulle kunna mejla och fråga.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2018-01-15 klockan 21:03 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.