Spännande! Hur hade Ni gjort Nu med nytt kapital??
Sök:

Spännande! Hur hade Ni gjort Nu med nytt kapital??

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Fredrik

ställde för sedan frågan: Spännande! Hur hade Ni gjort Nu med nytt kapital??

Hej på er. Spännande fråga nedan.. 😀

Har(hade) alla fyra hinkar på Lysa (1 & 2 klara). Lyckades sälja av hela hink 3 (globala barnportföljen) innan det blev stop hos Lysa då jag ville gå tillbaka till Nordnet för att nyttja belåning.

Pengarna är framme på Nordnet och hur hade ni gjort 😀 ?

All-in eller fördela det 1/12?

OBS: jag sover riktigt jäkla gott om nätterna oavsett hur jag gör och om det går ner dramatiskt för att gå upp ännu mer. Jag vill ha bäst avkastning/återhämtning efter (spekulation 5 år). Portföljen behövs inte på 20 år…

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hade jag vart du så hade jag köpt in allt med en gång och ha ett löpande månadsspar. Som du skriver verkar du ha en trygg ekonomi och du ska spara långsiktigt.

fonderna tar ju olika lång tid innan de blir köpta så det kommer spridas ut på några dagar.

 

jag har tänkt mycket på den här krisen. Min personliga tanke ang detta raset är. Inga länder vill att detta ska bli en ekonomisk kris, alla stimulerar så gott det går för att förhindra det. Även om det är förjävligt med alla dödsfall och sjuka så, om jag tittar på det ekonomiskt så är det trots allt ”bara” ett virus. Någon gång går detta över. Beroende på hur lång tid det tar så tar bolagen olika mycket stryk.

vår familj har ökat månadssparandet med tron om att det är billigt att investera på börsen just nu.

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-03-27 klockan 06:51 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.