spara 8000 kr per månad.
Sök:

spara 8000 kr per månad.

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av christina blomdahl

Den här artikeln publicerades 2017-09-02 vilket innebär att den är mer än 3 år gammal vilket kan innebära att den inte är helt aktuell. Med största sannolikhet är artikeln fortfarande relevant då det är vårt mål med alla våra artiklar. Men är du osäker, skriv gärna en fråga i kommentarerna så svarar vi. Tack på förhand! 🙏

ställde för sedan frågan: spara 8000 kr per månad.

jag är 57 år, inget sparat till pension. jag kan nu spara minst 8000 kr i månaden fram till min pension. tanken är att köpa ett väldigt billigt boende så att jag kan klara mig på en liten pension. boendet någonstans i södra sverige.

kan du ge mig bra tips på hur jag ska få en bra avkastning under en 5-7 års period?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej!

För 5-7 år passar Nybörjarportföljen bäst.

Nybörjarportföljen | En klassisk balanserad fondportfölj

Hälsningar
Elin

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2017-09-02 klockan 13:01 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.