Spara i samma fond på två olika ISK?
Sök:

Spara i samma fond på två olika ISK?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Sara

ställde för sedan frågan: Spara i samma fond på två olika ISK?

Jag har just nu två ISK på Avanza. Ett där jag har fonder som jag sparar i till pensionen, och ett som jag döpt till ”livet” där tanken är att spara pengar generellt till livet. I ISK till pensionen har jag Avanza Global. Tycker ni att jag även kan spara i den på mitt ”livet ISK”?

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det kan du absolut.

Jag har t ex. två lika fondportföljer med tio fonder

placerade i varsitt ISK. Det enda som skiljer är

procentandelen för fonderna i portföljerna.

Den ena portföljen är 60/40 den andra 90/10.

Lycka till.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-02-12 klockan 18:12 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.