Spara pengar
Sök:

Spara pengar

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Gabriel

ställde för sedan frågan: Spara pengar

Hej detta är enbart en snabb fråga. Jag har fått för mig att det finns nån app som du kan spara allt från 20kr om dagen eller mer. Nyårslöftet blir att laga matlåda och inte köpa den där kaffen vid 11. Tänkt slänga in 100kr om dagen och se hur det kommer fungera. God jul!

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Gabriel.

Siktar du på appen ”Dreams”?

Jan har gjort en intervju (i 2 delar!) som handlar lite om appen men ännu mera om klokt vardagssparande. Kan vara värt att kolla:

https://rikatillsammans.se/hjarnkoll-pa-pengarna-intervju-med-elin-helander/

https://rikatillsammans.se/vanliga-tankefallor/

 

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-12-24 klockan 10:13 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.