Spara till barn
Sök:

Spara till barn

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Helen

ställde för sedan frågan: Spara till barn

Jag har sparat hittills 6000 till mina barn som de ska få vid 20-årsdag som bidrag till tex körkort. Kan sätta in några hundra ett par 100 några ggr per år ytterligare succesivt, vad är bäst sparandesätt?

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Rekommenderar inge!

Men så här gör jag

Sparar i Avanza Global och Zero åt mina!

 

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Det blir riktigt bra.

Mvh. Jack

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hur länge är det tills de fyller 20?

Om det är ca 12 år eller mer är Globala Barnportföljen ett bra alternativ.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-01-08 klockan 13:15 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.