Spara till barnbarn
Sök:

Spara till barnbarn

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Kristina

ställde för sedan frågan: Spara till barnbarn

Vi är gamla far- och morföräldrar som vill börja spara till våra barnbarn, men inte varje månad utan vid födelsedagar och jul. I dagsläget kanske det kan bli runt 20 000:-/år totalt.  Vi vill dessutom hålla antalet barn öppet, för en rättvis fördelning.

Eftersom vi inte vill medverka till en ”ekonomisk misshandel” så undrar vi HUR ska vi göra?

 

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Kristina!

Läs gärna på om barnspar i denna artikeln av Jan!

”Börja spara till barnen”

Hoppas detta svarade på din fråga!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-05-02 klockan 10:53 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.