Spara till min dotter på bästa sätt?
Sök:

Spara till min dotter på bästa sätt?

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Pelle

ställde för sedan frågan: Spara till min dotter på bästa sätt?

Hej,

Jag har läst en del om sparande till barn, men förvirrad. Hur har ni gjort och vad är er erfarenhet av vad som verkligen fungerar bäst?

  • Månadsspara
  • Låga avgifter
  • 22 år sparhorisont
  • 1200 kr/mån
  • Passivt

Hälsning,

Pelle

Det finns 3 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Gå in här https://www.avanza.se/barnspar.html

Sen skapa månadssparande autogiro Länsförsäkringar Global Indexnära. Den fonden investerar vi många i. Kapitalförsäkring barn verkar som ett bra konto för detta ändamål.

Mvh

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Hej Pelle!

Jan har gjort en artikel om just barnsparande, du hittar den här!

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Bra punkter, förutom storleken på månadsbeloppet. Själv tycker jag 500kr/mån är mer rimligt. Jag tror att man gör sina barn en björntjänst genom att ge dom för mycket pengar, men det är ju en högst personlig åsikt.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Svar sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer, frågor eller svar. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2020-04-12 klockan 21:21 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.
Kommentarer sparas inte just nu. Vi håller precis på just nu (201125 kl. 22:30 och 24 timmar framåt) att flytta hela RikaTillsammans till en ny server och ny version av bloggen. Under den här perioden kommer vi inte kunna hantera nya kommentarer. Så återkom gärna imorgon till en ny och fin RikaTillsammans-hemsida. 🙂