Sparande hos folksam
Sök:

Sparande hos folksam

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av hannah

ställde för sedan frågan: Sparande hos folksam

Hej, har sparande i folksam, ömsesidig livförsäkring. Tycker att det känns som ett bra sparande med bra ränta men finns det tips på något som är bättre?

 

Har även Folksam LO-sverige och världen i någon gammal avtalspension från en arbetsgivare. Tänkte flytta dom, antingen inom folksam eller något annat, tips där?

 

Vänligen/

Hannah

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Hej Hannah!

Vad är det för typ av sparande du har hos Folksam, livförsäkringen är väl inget sparande utan just en livförsäkring?
Skulle anta att du får ihop en billigare fondportfölj med samma innehav i avanza.

Byt till den billigaste globala indexfonden du hittar i avtalspensionen, det kommer du långt med!

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-04-09 klockan 15:02 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.