Sparande
Sök:

Sparande

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christina Rutgersson

ställde för sedan frågan: Sparande

Hur placerar jag ca 500000 efter att sålt mitt hus är 65 år och vill ha bostadstillägg då jag flyttar till lägenhet och min pension är låg mvh Christina

Det finns 1 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

500 000 är 500 000 hur man än gör.  Men skulle din pension vara  låg så kan du ändå få bostadsbidrag, även om du inte får maximalt belopp. Du kan själv gå in och räkna på detta på Pensionsmyndighetens hemsida.

https://www.pensionsmyndigheten.se/service/sjalvbetjaning/prelbostadstillagg/uppgifter

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-01-19 klockan 09:08 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.