Sparkontofonder "Trippel" förslag på fonder
Sök:

Sparkontofonder ”Trippel” förslag på fonder

Läsarfråga till RikaTillsammans-communityn av Christer Lindvall

ställde för sedan frågan: Sparkontofonder ”Trippel” förslag på fonder

Är det klokt att välja svenska räntefonder typ Spiltan Räntefond Sverige när alla räntor är så låga?

Det finns 2 svar till denna fråga

svarade på frågan för sedan

Det beror ju på syftet med sparandet. Som buffert är sparkonto lika bra. För långsiktigt sparande är det aktier som gäller.

Kommentera

svarade på frågan för sedan

Räntor kan också gå på minus så det behöver inte vara så dumt att ha också Spiltan Räntefond i portföljen tillsammans med andra räntefonder som har något högre risk/avkastning för att minska alltför stora svängningar.

Kommentera

Skriv ett eget svar till den här frågan

Skriv gärna så tydligt och utförligt som möjligt så att även någon annan kan ha glädje av det här svaret.Den här artikeln publicerades 2019-03-19 klockan 16:06 av Jan Bolmeson i kategorin(erna): .

Ansvarsbegränsning: Historisk avkastning är ingen garanti för framtida avkastning. En investering i värdepapper/fonder kan både öka och minska i värde och det är inte säkert att du får tillbaka det investerade kapitalet. Samtliga analyser och all annan information som tillhandahålls lämnas uteslutande i informationssyfte, för allmän spridning, och ska under inga förhållanden användas eller betraktas som rådgivning, uppmaning eller rekommendation för att köpa eller sälja aktier eller andra finansiella instrument. Åsikter och analyser som presenteras är personliga och informationen ska inte ensamt utgöra underlag för investeringsbeslut. Du bör inhämta råd från andra rådgivare och basera dina investeringsbeslut utifrån egen erfarenhet. RikaTillsammans frånsäger sig därmed ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av analyser, dokument och övrig information som härrör från RikaTillsammans. Läs mer i de fullständiga villkoren.

Få månadens bästa tips och artiklar!

Få de bästa tipsen, videoklippen och artiklarna från bloggen
till din mejl ungefär en gång i månaden. Tack! /Jan :-)

Genom att prenumerera godkänner du villkoren för nyhetsbrevet. Du kan avsluta när du vill.